julebord / årsfest for store grupper

For store grupper bruker vi gjerne av byens store saler til grunnmur i arrangementet, alternativt eget lokale.
For en gruppe på 550 personer satte vi opp lavvo for anledningen. Det ble en helt magisk opplevelse

Her er noen bilder fra våre arrangement i ulike lokaler. Vi serverer spennende menyer med ønsket drikke til, vi arrangerer intimkonserter eller aktiviteter underveis i programmet. Ikke minst planlegger og gjennomfører vi all logistikk, overnatting og transport.

Våre kreative hjerner jobber med å sette til de små tingene som er med og løfter arrangementet. Sammen med lokaler, underholdning, mat & drikke skaper vi en magisk opplevelse for dere!

Julebord under stjernene 

Julebord midt i Trondheim, men langt borte fra byen. En litt annerledes julefest.

Midt i skogen blant Bymarkas høye grantrær har vi dekket til julefest med tusen julelys. Lavvoen er god og varm med sprakende bål og danner en intim ramme for julebordet dere vil minnes i mange år. 

Fakler og levende lys, eventyret starter med hest og slede eller fakkeltog som bringer dere med ro og mak fra byens kjas og mas. Ferden går innover kveldsmørke skogstier lyst opp av fakler og levende lys. Vel fremme i lavvoleiren møtes dere med herlig hjemmelaget gløgg.

Vi setter sammen pakker med mat og drikke,
transport tur / retur byen med buss, hest og
slede eller fakkeltog inn i skogen, hjemmelaget gløgg rundt bålet, 3-retters middag servert i lavvoen som tilberedes rund bålet.

Vi kan også tilby diverse underholdningsinnslag som ofte er med på å sette den rette stemningen utover kvelden.

 Crazy Coyote Events kundearrangement. Julebord på Våddan i Trondheim.

Magiske opplevelser

Byens koseligste julefest

Med store forventninger inviterer vi til lekent julebord på Skistua. Kreative selskapsleker, tradisjonelle retter i nye former og trivelige lokaler skaper den beste rammen for Deres julebord! 

Bymarka har mange perler, hvor Skistua er blant våre favoritter. Høyt oppunder stjernehimmelen på byens tak, har vi dekket til koselig julebord med hvite duker, levende lys og fyr i peisen.

For deg som ønsker en engasjerende start på festen, tilbyr vi en rekke aktiviteter. Blant de mest populære er pepperkakehusbygging
og gløgglaging. Vi kan også ordne med aktiviteter utendørs. 

 

Vi vet om de beste artistene, tilpasset deres ønsker. Vi starter gjerne med en konsert i
Lo kirke på Sverresborg.

Mulighetene er mange.

 

 

Julebord i byen - kan være så mye mer

Trondheims restauranter og hoteller tilbyr mange flotte julebord med god mat og drikke. Vi har avtaler med mange, og kan tilby mange forskjellige julebord med forskjellig innhold.

Det som vi i tillegg kan tilføre et julebord i byen er å gjøre noe mer ut av det enn bare selve middagen. Hva med en runde i byen først, vi kan sende dere ut på en "skattejakt", utfordre dere som firma / gruppe med morsomme oppgaver hvor vi gjerne legger inn noen "vannhull". Eller kanskje en privat intimkonsert i Lo kirke på Sverresborg. Det er ikke mye som skal til for at en føler at det blir noe mer.

Vi kan også starte med lunsj og litt aktiviteter i bymarka før en inntar årets julemat.

Utfordre oss gjerne!

 

 

Vil du oppleve et magisk julebord på fjellet?

Når fjelltoppene er hvite, snøen henger på greinene nede i skogen, himmelen er blå, ja hva er da bedre enn å oppleve dette?

Vi har lang erfaring med å ha med grupper på fjellet. Vi kjenner destinasjonene godt, og vet hva som skal for å få en opplevelse mer enn forventet. Vi har gode samarbeidspartnere på fjellet, og kan love deg gode opplevelser som du vil huske lenge.

De ulike destinasjonene har sine særpreg og spesialiteter.
Vi kjenner disse og vet hvem vi skal ringe til for akkurat det du ønsker.
Eksempler på destinasjoner kan være Røros, Åre, Fjällnäs, Tydal mm. På disse fjelldestinasjonene har vi mye forskjellig å tilby. Lunsjtur med scooter, bli dratt fremover av hunder og nyte stillheten, eller bare slappe av i et deilig spa anlegg.


Ta kontakt med oss, og vi skreddersyr ditt julebord!

Aktiviteter på på fjellet

Trykk på bildene over for å se mer på aktiviteter

Magiske øyeblikk

 

 

God gammeldags julestemning

Det gode gamle julebordet med nisser i fjøset og grøt på låvebrua finner vi på bygda. Vi har sammen med våre samarbeidpartnere på Frosta, Klostergården og Valberg Slektsgård, satt sammen det gode gamle julebordet med de juletradisjoner vi husker fra da vi var barn. 

Her blir det grøt både til dere og nissen. Juletre med pakker til alle, juleribbe laget med kjærlighet på mormors oppskrift. 

Vi lager pepperkakehus og god hjemmelaget gløgg etter gammel oppskrift. Vi kan også legge inn aktiviteter hvor dere kan være med å lage blant annet egen julesylte som du får med deg hjem og kan servere dine gjester hjemme i jula. 

Ja her skal du få oppleve førjulstiden som den en gang var. Så ønsker du å oppleve noe av de gode gamle juletradisjonene, så bli med oss på bygda på julebord i år.
 

 

 

 

Kystens friske opplevelser venter på deg 

Kysten av Trøndelag har mange unike steder hvor en kan få gode julebords opplevelser. På senhøsten og vinteren fremstår kysten veldig spesiell med den klare sjøen og ikke minst det spesielle lyset vi opplever gjennom dagen. 
Solnedgangen er i seg selv en opplevelse en sjelden opplever inne i landet, å se solen gå ned i havet i flotte friske omgivelser må bare oppleves.

Vi har gode samarbeidspartnere både på Hitra, Frøya og Fosen som vi veldig gjerne tar dere med for årets julebord, januar og februar er også en fin tid å besøke kysten på.

Kombinert med aktiviteter og ferske råvarer fra havet vil en kystopplevelse gi deg noe du husker lenge. Ikke mange får være med ut i havet og fiske middagen selv, en aktivitet vi sterkt anbefaler. 
Å skulle det være en frisk dag på sjøen, så er det bare med på å gir en ekstra god følelse av at en lever og har det godt.

Vi skreddersyr gjerne en tur for deg og dine hvor du får med det lille ekstra, mulighetene er mange.

Opplevelser på kysten

 

 

 

julebord i historiske omgivelser

Sverresborg

Rundt om i Trondheim og Trøndelag finnes de mest fantastiske steder, med masse historie og sjel i veggene.

Ringve

Sammen med vår unike kunnskap om alle muligheter som finnes. Og ikke minst hvilke elementer man legge til for å skape en stemningsfull og spennende ramme rundt julebordet ditt.

Vi kan servere et bredt spekter av menyer med ønsket drikke til, og arrangere intimkonserter eller enkle aktiviteter underveis i programmet. Ikke minst ordne all logistikk og transport slik at dere kan slappe av, nyte og oppleve

Skistua

Ved flere anledninger har vi gjennom kvelden brukt flere lokaler for å skape sceneskifter, som nesten gir følelsen av å ha vært gjennom en kortfilm i løpet av julebordet.

Våre kreative hjerner jobber med å sette til de små tingene som er med å løfter arrangementet. Sammen med lokaler, underholdning, mat & drikke skaper vi en magisk opplevelse

La oss komme med et spennende forslag til dere

Moments fra tidligere julebord