Det hele startet med at noen eventyrlystne karer dro på seilkurs til Portugal vinteren 2006, og kom tilbake med ønske om å kjøpe seg en seilbåt.

Men disse gutta skulle ikke ha en slik campingbåt, og begynte derfor å kikke etter noe sprekere.Valget falt til slutt på regattamaskinen Krazy K-Yote Two, bygget i USA for et Fransk seilteam.

Båten har deltatt i regattaer som Admirals Cup og Mumm Champagne Cup. Vår egen Kong Harald har konkurrert mot Krazy K-Yote Two mange ganger.

Gutta som eide skuta fikk etterhvert spørsmål om de kunne ta kunder på seiling og dette var starten for firmaet. Etter hvert begynte kundene å etterspørre andre tjenester enn bare seiling, så aktivitetsmenyen ble utvidet i takt med behovet.

I dag fremstår Crazy Coyote Events som en betydelig og synlig totalleverandør av aktiviteter og Events i Midt-Norge. Vi kartlegger kundens ønsker og behov, ut fra dette finner vi lokasjon og setter sammen de elementene som skal til for at dette skal bli den opplevelsen kundene våre ønsker. Det er som med et hvilket som helst antrekk, er det skreddersydd så sitter det perfekt!