Stian

Stian Ole Isaksen
Daglig leder 
Stian har bakgrunn fra bilbransjen hvor han har bygget både biler, avdelinger og senere bedrifter fra bunn av og opp. Dette er erfaringer han bruker til daglig når han styrer skuta med stødig hånd gjennom stormfulle vinternetter og solfylte sommerdager.

Telefon: 91591398


Du som kunde er alltid første prioritet.
— Stian

Børre

Børre Atle Tangen
Prosjektleder
Børre har ryggesekken lastet til randen med erfaring fra hotell, restaurant og reiseliv. Dette er mannen som tar eventet fra ide til virkelighet gjennom systematisk og knallhard jobbing.

Telefon: 90098399


crazy-Crew

I vår mannskapspool har vi en kjerne på rundt 20 personer med variert kompetanse. Det er alt fra brannkonstabler, studenter håndplukket fra øverste hylle ved NTNU, tidligere soldater, klatreentusiaster også videre. Hver enkelt av disse har sine fagfelt her hos oss. Mange av de aktivitetene vi i Crazy Coyote Events gjør krever kompetanse, kursing og lang erfaring. Vi er heldige som har slike resurser tilgjengelig året rundt.
Hos oss i Crazy Coyote Events er du alltid ivaretatt og i trygge hender.


Edvin

Edvin er til daglig konstabel i brannvesenet i vår vakre by, en mann med mange kvaliteter deriblant et utrolig godt mennesketekke. Ivrig treningsentusiast og mopedkjører er han også.

Thomas

Thomas er til daglig skipsfører på M/S Anne Kathrine som er brannbåten til Trondheim brannvesen. En habil båtfører med lang fartstid fra de syv hav. Han har også en forkjærlighet for å se døden i hvitøyet gjennom sin hang til klatring.


John Martin

John Martin er vokst opp i en familie og på en plass med lange tradisjoner innen skipsbygging.
Han er Ulsteinviks utsendte diplomat hit til Trondheim. Til daglig studerer han ved Skipsteknologiavdelingen for Norsk Marinteknisk Forskningsinstitutt, hvor han for tiden jobber med en doktorgrad.

Aurora

Aurora er til daglig student ved Bygg og miljøteknikk på NTNU. Her øver hun på å konstruer ditt neste hus og nye løsninger på våre samferdselsproblemer. Betrodd medarbeider med gode kunnskaper om mennesker og teambuilding. 


Tom

Tom har akkurat levert inn sin master i Science, Technology and Society. Han er også ivrig klatreentusiast, instruktør for et av byens største klatre og buldresenter å en knakende god lagspiller. Lyst å prøve rappellering? men har
høyderespekt og utstyrs skrekk som Tom kaller det? Tom får deg til å føle deg trygg og guider deg  gjennom aktiviteten som bare han kan. 

Synne

Synne er også student ved Bygg og miljøteknikk på NTNU. Itillegg er hun også aktiv håndballspiller så dette er ei jente med trøkk i! Betrodd aktivitetsinstruktør og løser oppgaver hun blir satt til smertefritt.


Martin

Martin er flittig student ved Bygg og miljøteknikk på NTNU. Martin har utrolig mange gode egenskaper, er denne mannen jordisk? I alle fall, jordisk eller ei. Han er erfaring fra forsvaret, hvor han var skytebaneansvarlig. Skal vi gjøre presisjons aktiviteter er dette en av våre beste instruktører. Forøvrig fungerer også han meget godt i de fleste situasjoner og tar en utfordring på strak arm.

Henrik

Henrik har gått langs kysten fra barnsben av, derfor er han slik som han er. En meget dyktig båtfører. Nordlending er han også,så en god skrøne er aldri langt unna. Alle skip, alle hav som han selv så blygt sier