Fjord og havrafting

RIB er en hurtiggående, trygg og svært stabil farkost, som gir store muligheter for rask og effektiv transport. RIB kan være en aktivitet for de tøffe, men de fleste bruker RIB på en helt annen måte.I fartsområdet 35 til 50 knopp 50 cm over sjøen gir vi deg det ”kicket” du søker, men vi har alltid fokus på trivsel og sikkerhet.

Vi tilbyr mange forskjellige RIB turer. Det kan være en times tur ut fra Trondheim, eller lengre turer ut til kysten eller inn gjennom Trondheimsfjorden. Vi legger gjerne opp turer med et stopp på en egnet plass for bespisning eller andre forfriskninger. 

På våre RIB turer stiller vi med varme dresser, briller og redningsutstyr. Det er viktig at du har godt fottøy, lue og hansker.

Vi bruker vårt eget RIB selskap Fjordrafting på de turene vi tilbyr, og har 3 båter selv som hver tar 12 personer. I tillegg kan vi leie inn andre båter, og kan ta grupper opp til 82 personer samtidig.

 

Vi tar deg med til Tautra på ølsmaking!

Hovedhuset på Klostergården

Noe godt i glasset

Klostergården tilbyr ølsmaking av klostergårdens selvbrygget øl som finnes i mange varianter. I dag brygges det ca. 30 sorter øl på gården, og vi får smake på 5 av disse. Til ølsmakingen får vi servert flere retter hvor lokale råvarer er satt sammen for å passe godt til det lokale ølet.
Klosterruinene fra middelalderen etter cistercienser-munkene er verdt et besøk. Klosteret ble grunnlagt i 1207 og var i drift fram til reformasjonen i 1537. Det blir tid til dette samt en tur innom det lokale utsalget som selger lokale produkter som både øl, såper og hudprodukter fra Tautra Mariakloster.

Den beste måten å ta seg til Tautra er med RIB, og vi tar dere gjerne dit.

Vi sender deg gjerne tilbud på en opplevelsesrik tur til Tautra

Periode:                Hele året
Varighet:               Ca. 2,5 – 4 timer
Antall deltakere:    Maks 12 pers. per båt, vi har 3 båter selv.
 

Ølsmaking pågang

Kveldstur hjem fra Tautra

God stemning ombord

 

RIB og matopplevelser 

God stemning ute på brygga

Ønsker du å oppleve kysten av Trøndelag, er RIB den beste farkosten for å få med seg mest mulig på kort tid. Med en marsfart på ca. 40 knopp kommer vi langt ut i havet der de virkelige kystperlene med sine unike opplevelser ligger som perler på en snor.

Magisk i Øyrekka

Ofte kjører vi ut i Øyrekka og besøker Bogøyvær og Sula, men ønsker du det mest spesielle stedet av alle, så tar vi gjerne turen til Halten.

Hitra og Frøya har også masse flott å by på om en ønsker en noe kortere tur. Her finner vi også fantastisk mat i flotte maritime omgivelser. Mulighetene er mange.

Vi kan også sette kursen nordover og besøke Åfjorden, her finnes også flotte steder en kan gjøre strandhugg og få seg god mat og drikke. Og skulle en ønske noe mer, så kan vi legge turen innom Harbakhula. 

 

 

 

 

Sula og Sula Rorbuer

Alle øyene i øyrekka nord for Frøya har sine spesielle særpreg og historie. Felles for dem er kystkulturen og havet som matfat.

Sula er kalt «byen i havet» fordi det er så mange hus i et flatt landskap som stiger opp fra havet når du nærmer deg. Sula var tidligere et viktig fiskevær med alle de samfunnsinstitusjoner som følger med.

Sula fyr ble i 1909 bygget på øyas høyeste punkt, Sulahaugen, 35 meter over havet.

Sula er også et godt utgangspunkt for flere opplevelser i Øyrekka fra Sula til Halten.

På våre overnattingsturer ute i Øyrekka bor vi på Sula Rorbuer og Havhotell, Kystens flotteste overnattingssted. Anbefales.

Periode:        Mars - november
Tid i RIB:    2 timer hver vei. 

Bespisning og opplegg etter avtale


 

TUR I byens KANALER

Skansen - Munkholmen - Gamle Bybro - Dora - Nyhavna - Brattøra

6 båter på tur ned fra Gamle Bybro

Kanskje smake litt blåskjell på turen

Fimskapere som skulle videre ut på kysten

Det er mye spennende å se på en tur gjennom kanalen. Gamle og nye bygninger, broer som kan åpnes for båtrafikk. Og vi svinger og gjerne rundt Munkholmen som ligger rett ute på fjorden vår. Her forteller historiebøkene at mye har skjedd.

Gjennomføring
Start hos oss på Vestre Kanalkai 19, eller annet avtalt sted i byen. Dere får bekledning og redningsvest hos oss. Turen kan gjennomføres for å se Trondheim fra kanalen, eller for en komplett opplevelse med innlagte mat- og drikke stopp underveis i kanalnettet.


Opplevelsen
Opplev byen på en annerledes måte med syns, sanse og smaksinntrykk.

Praktisk opplysninger
Passer for alle, trenger ingen spesiell bekledning for å være med.
                    
Kombinasjoner og anledninger
                    
Egener seg til små og store grupper, kombineres gjerne med andre aktiviteter, mat & drikke.


Periode:                    Hele året
Varighet:                   1-3 timer
Antall deltakere:       1- 200 personer
Mat / drikke:            Middag - Lunsj - Smaksmeny - Snack-Ølsmaking - Vinsmaking
                                

 Crazy Coyote Events er din komplette arrangør av alle typer arrangementer, events og aktiviteter

Vi tar sikkerhet på alvor

Revenger 34 fot, 2x350 HK Yamaha

Vi opererer vår RIB virksomhet etter sjøfartsdirektoratet forskrift om drift av fartøy som fører 12 eller færre passasjerer.

Vi har i dag 3 egne båter, en Revenger 29 fot med to 300 HK, en Revenger 34 fot med to 350 HK og en Gemini 34 fot med to 300 HK.

For større grupper samarbeider vi med andre RIB selskap som også opererer under forskrift og med høyt fokus på sikkerhet.

Revenger 29 fot, 2x300 HK Yamaha

På våre turer stiller vi også med varme og flytedresser, briller samt redningsvester. 

Før avgang signeres et egenmeldingsskjema. Det vil også bli gitt en grundig sikkerhetsgjennomgang hvor vi har fokus på sikkerhet samt at vi gir noen tips som kan være greie å ta med seg før vi går fra kai. Er du usikker på noe, har ryggplager eller lignende, gi beskjed til skipperen. 

 

 

Regatta dresser til alle

Sikkerhetsgjennomgang før vi går fra kai

Gemini 34 fot, 2x300 HK Eivinrude