Seiling = opplevelse

Følelsen av vinden som tar tak i seilene, lyden av tau som strammer seg, stillheten av skroget som fosser fremover i vannet som en knivsegg, samhandling mellom menneske og natur. 

Crazy Coyote Events arrangerer seilturer, regattaer, og seilkurs for både bedrifter og private der deltakerne selv er mannskap. Deltakerne må samarbeide for å få seilbåten til å gå og det skaper en god følelse av mestring og felleskap som gir inspirasjon og overskudd i arbeidshverdagen. 

Seilingen kombineres ofte med god mat og drikke, overnattinger og andre tilleggsaktiviteter som forsterker den totale opplevelsen. Alltid med fokus på samhold, miljø og hygge i Trondheim eller på Trøndelagskysten.

Vi har ferdig utviklede produkter, men kan også skreddersy arrangement etter kunders ønsker.

Seiling kan brukes til så mangt, men vil uansett være en opplevelse som varer lenge.

 • Belønningsturer
 • Teambuilding
 • Rekreasjon
 • Kundepleie
 • Opplæring

Gjennomføring

Seilasene varer ofte 3-6 timer, alt etter hvor dere vil seile og hvor god tid dere har.
Vi kan seile Trondheimsfjorden, eller ute på den vakre og spennende kysten vår i historiske omgivelser å ende opp på en av våre mange destinasjoner.

Praktiske opplysninger

Utgangspunktet for seilturen er vårt anlegg på Kai 19 eller Skansen Seilbåthavn. Alle deltakere får låne seilklær og vester og får en kort briefing før vi går i båtene. Hver båt tar inntil 12 deltakere og en erfaren instruktør veileder dere og instruerer underveis.

Seilas til Tautra

Lyst til å besøke Trondheimsfjordens perle? Bli med på seiltur til hyggelige Tautra som er kjent for sin spesielle flora og fauna, en kombinasjon av middelaldermunkenes import av urter og gunstige lokalklimatiske forhold.

Tautra er et spennende mål for seilaser, her er det mye å oppleve, alt i gå-avstand fra havna:
Klostergården tilbyr servering og overnatting i stemningsfulle omgivelser, har et eget utsalg av lokale produkter og eget øl.
Tautra Maria kloster kapell er åpent for besøkende hver dag, nonnene har et selvbetjent utsalg av såper og hudprodukter.


Klosterruinene fra middelalderen etter cistercienser-munkene er verdt et besøk. Klosteret ble grunnlagt i 1207 og var i drift fram til reformasjonen i 1537.
Tautra verneområde: våtmarkssystemet er vernet under Ramsar-konvensjonen og huser et rikt dyre – og planteliv. For en ekstra spiss på opplevelsen tilbyr vi rask RIB transport på hjemturen.

Periode:                April - oktober
Varighet:               Ca. 5-6 timer
Antall deltakere:   5 - 120 personer

 

Ølsmaking pågang

God stemning ombord

Kveldstur hjem fra Tautra

 

Fjordseiling

Følelsen av vinden som tar tak i seilene, lyden av tau som strammer seg, stillheten av skroget som fosser fremover i vannet som en knivsegg, samhandling mellom menneske og natur. 

Det er nettopp det seiling handler om!

Seiling kan brukes til så mangt, men vil uansett være en opplevelse som varer lenge.

Gjennomføring

Seilasene varer ofte 3-6 timer, alt etter hvor dere vil seile og hvor god tid dere har. Vi seiler på Trondheimsfjorden og avslutter gjerne med middag på Brattøra, Solsiden , Skansen eller Grillstad Marina. Det kan også nytes et deilig måltid i båten.

Praktiske opplysninger

Utgangspunktet for seilturen er vårt anlegg på Kai 19, Skansen Seilbåthavn eller Brattøra. Alle deltakere får låne seilklær og vester og får en kort briefing før vi går i båtene. Hver båt tar inntil 12 deltakere og en erfaren instruktør veileder dere og instruerer underveis.

Periode:                April - oktober
Varighet:               Ca. 5-6 timer
Antall deltakere:   5 - 120 personer

 

Klart for middag på Solsiden

Vind i håret

Briefing før vi går fra kai

 

Spennende regatta

Det er morsomt å konkurrere og ekstra morsomt å delta i en regatta der deltakerne selv seiler båtene.

To eller flere lag konkurrerer i artig og uhøytidelig regatta. Vi kan ta med dommerbåt, legge ut regattabane og gjennomføre regatta som de profesjonelle seilerne gjør. Eller distanseregatta fra et sted til et annet. Inntil 12 deltakere i hver båt som låner all nødvendig bekledning og utstyr og har oppgaver i båten. En instruktør i hver seilbåt, ingen seilerfaring er nødvendig.

Hvor
Regattaen kan arrangeres i Trondheim, eller ute på kysten.

Aftersail
Pust ut etter aktivitet og spenning, vi serverer ankerdram i seilbåtene før vi drar til restauranten og spiser og hygger oss. Vi har selvfølgelig premieutdeling!

Plan for regattadagen:
• Oppmøte
• Briefing & kort innføring i seiling & regler
• Trening / regatta
• Gå til kai, ankerdram
• Middag med premieutdeling

 

Periode:                April - oktober
Varighet:               Ca. 5-6 timer
Antall deltakere:   5 - 120 personer     

Regatta rundt Munkholmen

Denne båten gikk av med seieren

Aftersail & middag

 

LYST TIL Å OPPLEVE DET STORE HAVET?

Trøndelagskysten har mange perler og vi seiler til våre utvalgte steder, gjerne kombinert med kurs/møter, landbaserte aktiviteter, god mat og overnatting.

Hvor går ferden?

Seilingen starter gjerne på Brekstad eller Uthaug. Båt ligger klar med instruktør, seilklær og vester. Dere vil få en innføring i seilbåtens utstyr og funksjoner. Alle deltakerne får oppgaver om bord og engasjeres i seilingen og båthåndteringen. En kystseilas kan gjennomføres på en til tre dager. På arrangement over flere dager overnatter vi på hotell, rorbuer eller i røffere omgivelser - alt etter ønske.

Destinasjoner :

 • Bogøyvær
 • Brekstad
 • Frøya
 • Halten
 • Hitra
 • Stokkøya
 • Sula
 • Råkvåg

Periode:                April - oktober
Varighet:               Ca. 5-6 timer
Antall deltakere:   5 - 120 personer     

 

Til kai på Kråkvåg

Ankerdram til kai på Halten

Lapskaus og flatbrød serveres

 

Våre seilbåter

Vår hovedflåte består av de to båtene Crazy Coyote og J-Walk II. Dette er store og raske båter som egner seg godt til våre seilarrangement. I tillegg leier vi inn flere båter ved større grupper, båtene har kapasitet på inntil 12 personer + instruktør.

Crazy Coyote

Crazy Coyote

Crazy Coyote het opprinnelig Krazy K-Yote Two, og ble bygd for et fransk seilteam. Båten er en såkalt one off og ble bygget av Goetz Custom Boats i USA. Designer er Juan K, som senere har gjort suksess med båter i Volvo Ocean Race og Americas Cup.

Båten var særdeles innovativ da den ble bygget, pga sine avanserte tekniske løsninger. Skrog og rigg er gjennomført bygget i svært lette og sterke materialer som kevlar og karbon, noe som gjør dette til en veldig rask båt. Deltakelse i internasjonale regatter som Admiral´s Cup og Mumm Champage Cup, har gjort båten godt kjent i seilkretser verden over. Den har også seilt mange regattaer i konkurranse mot vår egen Kong Harald og hans båt Fram XV.

Lengde: 51 fot
Høyde mast: 22 meter
Dyptgående: 3,3 meter


J-WALK II

J-WALK II

Dette skriver produsenten om J/133

The Ultimate 43' Yacht for Performance Cruising,Offshore Racing & Short Handed Sailing

J/133 combines the ultimate in cruising comfort with more powerful sailing performance ratios. The easy to manage sailplan allows fewer and less experienced crew, and the extra rig power afforded by a low VCG keel and standard Hall carbon mast will maximize performance across a wide spectrum of conditions.

Lengde: 43 fot
Høyde mast: 18,5 meter
Dyptgående: 2,3 meter