Dokumentér opplevelsen med egen fotograf

Vi har avtale med Sven-Erik Knoff, www.fotoknoff.no som kan være med på alle typer oppdrag for dokumentasjon av ditt arrangement. 

Sven-Erik gjør en rekke kundeoppdrag for mange ulike oppdragsgivere og er publisert mange ulike steder som; NRK, BBC, BMW, Stage Dolls, Postgirobygget og kanskje noen har sett at Sir Elton John delte et av hans bilder sommeren 2016.

Ta kontakt med ham om du ønsker et tilbud på foto/filmdokumentasjon fra ditt arrangement.

Navn *
Navn

Grafisk design - Kunst

Få særpreg på arrangementet med eget design

Youri har faktisk vært med siden før firmaet ble startet, han var da med å designet vår profil og logo.
Han har siden da jobbet med alt for oss, både til eget bruk og for utallige av våre kunder. Han har stor styrke i at han både er grafiker og kunstner. se hans nettside her

Her er noe av det han har laget

17 X 3 meter banner til Vikingefest for kunde

Oppgave

Logo til båter under regatta

AktivitetBakgrunn:
– Master grad i Kunst Grafikk fra Statens Kunstakademi i Sofia, Bulgaria. 5 år utdannelse.
– Artist - utøver fra Statens Kunstskole i Sofia, Bulgari, 5 år utdannelse.Youri var lærer ved Kunstskolen - Frei Kommunen i perioden 2001-2002,med mange private kurs og foredrag gjennom årene.

Grafisk Designeren Youri har mer enn 20 års erfaring og kunnskap om de fleste i bransjen. Gjennom sitt arbeid i flere grafiske bedrifter og reklamebyrå, har han skapt titals av logoer og web-design, deltatt i ulike reklamekampanjer og grafisk prosjekter. Youris kunstneriske ferdigheter er til stor hjelp når det skal illustreres og presenteres en reklame idé.

Som kunstner er Youri er kreativ og nysgjerrig. Han mestrer og kombinerer ulike grafiske teknikker, og ofte tydd til bruk av farger som et hovedelement i sin karakteristiske uttrykk. Hans grafiske arbeider er kjent for sin vel balansert kompsisjon og harmoni. Youris akademisk utdannelse gir ham muligheten til å eksperimentere med både tradisjonelle og nye, moderne uttrykksformer.

 

 

 

Underholdning til ulike anledninger

Underholdning er en viktig brikke for å skape et velykket arrangement, sammen med gode samarbeidspartnere finner vi det som passer for ditt arrangement. Her kommer elementer som hvor det skal være, hvilken anledning, hvem er publikum og hva skal underholdningen føre til. Alt dette må gjerne samstemmes med lyd og lysetting. Vi har hatt underholdning og artister i mange sammenhenger, og på de utroligste steder.

Sett særpreg på ditt arrangement

Bilder fra noen av våre arrangement