mestringsglede med rappelering

Suget i magen, kriblingen som brer seg gjennom hele kroppen. Blandingen av lysten til å mestre og skrekken for høyden. Rappellering er en enkel, men utfordrende aktivitet som kan gjennomføres på flere steder i bymarka. Vi bruker ofte Tikneppen eller Granåsen. Ofte kombineres vi rappellering sammen med andre aktiviteter ute i marka.

 

Det er aldri feil å avslutte en dag med rappell og andre aktiviteter med litt varm mat og drikke rundt bålet.

Dere vil hele tiden være under veileding av erfarne instruktører hvor sikkerheten blir godt ivaretatt.

 

Aktiviteter som bygger tillit og samarbeid

Teambuilding er en strategi som hjelper grupper å bli virkelige team.

Det er mange som leverer såkalt teambuilding, som stort sett består av enkle selskapsleker. Vi har utviklet aktiviteter der gruppen har en virkelig nytte, og ikke bare har en hyggelig sosial opplevelse.

Like utenfor sentrum av Trondheim ligger det spennende natur med fjell og skog. Her har vi satt sammen spennende aktiviteter med fokus på lagbygging.

Vi har en rekke andre forslag, her kan nevnes fjellturer med overnatting i telt, padling i Åfjorden med overnatting på en egen øy, ja mulighetene er mange.

Ut i skogen opp i trærne! 

Like utenfor sentrum av Trondheim ligger det magi i naturen. 

Med Bymarka som vår arena gir vi deg opplevelser mange ikke har vært borti før, vi jobber sammen, kjenner adrenalinet bruse og tilbringer en hel dag i frisk luft. Noen poster er lagt opp til mestringsfølelse og adrenalinkick, men andre steder er det hjernen som skal få seg litt trim. Vi vektlegger hele tiden samarbeid og lagbygging.

Vi legger stor vekt på harmoni med naturen, og spiller på dens premisser. Vær og sesong med de rådende forhold vil være grunnlaget for en slik dag. 

Mat og drikke

Etter nærmere avtale ordner vi med deilig mat, varm eller kald. Leskende drikke ordner vi også. 

Mat i Skogen

Kos rundt bålet

Gode smaker laget på bålet

Gode smaker laget på bålet

Bymarka som er 20 minutter fra Trondheim sentrum, er et flott sted å komme seg ut og ha forskjellige aktiviteter i, men bymarka er også flotte kulisser til å kunne gi deg en gastronomisk matopplevelse.

Vi kan servere en god gammeldags lapskaus, eller vi kan sette opp en 5 retters meny laget på åpen ild.

Vår erfaring er at god mat som nytes rundt et bål med kolleger eller gode venner gir mer enn en vanlig matopplevelse. Å sitte rundt et bål midt i skogen, langt fra byens støy og mas, men bare 20 minutter fra byen, gir en magisk opplevelse.
Mange av våre kunder har gjort dette, prøv det du også.

Kombiner gjerne med noen aktiviteter før vi samles rundt bålet, og lar den gode følelsen falle på.
Vi kommer gjerne med forslag til gjennomføring.

Ost stekt på bålet

Med grillen som eneste kokemulihet

Kokkekamp med utfordringer !

Vi utfordrer deg og dine kolleger til å å lage dagens måltid med det dere får utdelt. Vi stiller med ingredienser, hjelpemidler og kulissene er naturen rundt oss som vil være dagens kjøkken. Her skal vi utfordre kreativiteten og samarbeidevnen.

Vi deler dere opp i lag. Lagene får ulike oppgaver som skal løses og som skal ende opp i servering av gode retter hvor vi legger vekt både på kreativitet, smak og samarbeid når vi skal kåre dagens vinnerlag.

En travel hverdag gjør at vi ikke tar oss tid til de gode opplevelser naturen er med å gir oss. Etter at vi i flere år har tatt med oss gjester ut i naturen, vet vi hva vi snakker om når det gjelder hva en  får igjen for å tilbringe mer tid ute.

Vi har god erfaring fra å tilberede god mat med bare hjelp av et bål og noen kreative skjeler. Men denne gangen er det du og dine kolleger som skal lage maten som skal nytes sammen. Vi bruker lokasjoner som Våddan, Reppe og Damhaugen(Trolla) Turen til Våddan kan man starte med Veterantrikken før man vandrer det siste stykket inn i skogen.

ts22_2.jpg

Kom deg ut av byen og opplev magien 

Midt i Trondheim, men langt borte fra byens mas og kjas finner vi denne perlen. Her tilbyr vi magiske rammer uansett anledning, kan kombineres med aktiviteter hele året. 

Arrangementet kan gjerne starte med trikk eller buss fra byen . Kan kombinere med aktiviteter eller bare ha et hyggelig selskap. Vel fremme i lavvo leiren møtes du av fakler og levende lys. Å samles rundt leirbålet med noe godt å drikke blir aldri feil. Vi dekker med glass og porselen og du kan nyte deilig mat tilberedt av dyktige kokker. Her tilbys alt fra enkle gryter til middag med mange retter, og vi tilpasser dette med god drikke. 

VETERANTRIKKEN

Periode:                   Hele året
Antall deltakere:      1 - 100 personer
Mat / drikke:           Lunsj - middag


Når voksne koser seg mer enn små barn i snøen