Camp trondheim

``Camp`` er et uttrykk som vi bruker bredt sammensatte aktiviteter som deltakerne skal gjennom.

For dere som vil kjenne på adrenalinkick og mestringsfølelse
Rundt om i byen finnes mange lokasjoner hvor vi kan gjennomføre skikkelig fine utfordringer. Her legger vi vekt på mestringsfølelse og teambuiling, med spenning og action.

Spennende innhold
Gjennom nøye sammensatte oppgaver skal dere få blodpumpa i gang og sette hjernen på høygir med engasjerende, morsomme og lagbyggende aktiviteter.  Aktivitene setter store krav til samarbeid og løsningsorientering. Med mulighet for alt fra skyting, rappellering, svømming i redningsdrakter til å bli plukket opp av RIB. Aktiviteter som hjernetrim, balanse, styrke, koordinering og orientering er også med i vårt repertoar. 

Høyt og lavt
Dere vil få en opplevelse dere vil huske lenge og dere vil bli bedre kjent med hverandre. Vi leverer skreddersydde opplevelser i samråd med kunde, som kan tilpasses på alle mulige måter.

Utbytte av dagen
Tanken med dagen er at dere som kollegaer skal ha mye moro sammen og bli bedre kjent. Kanskje også å flytte noen grenser i trygge omgivelser. Deltakerne vil måtte presse seg selv, for at laget skal prestere best mulig. Her er ikke rom for unnasluntring!

Praktiske opplysninger
Dere må være kledd etter været, og ha med ekstra tøy. Godt skotøy er spesielt viktig.

Sikkerhet
Dere vil hele tiden være under veiledning av våre erfarne instruktører, og bli tatt godt vare på.

Periode:                    Hele året
Varighet:                   2-5 timer
Antall deltakere:      6 - 1000 personer
Mat / drikke:            Middag - Lunsj - Smaksmeny - Ølsmaking mm.

Granåsen Trondheim

Kanalen i Trondheim