INDERØY

Bli med oss på en unik og fantastisk opplevelse til den Gyldne Omvei og Inderøy

Med buss «i fartsområdet 30 til 100 km/t på sjarmerende trønderske veier», tar vi deg med på en historisk opplevelse i naturskjønne omgivelser på Inderøy.

Vegstrekningen Den Gyldne Omvei
går gjennom et vakkert kulturlandskap i Inderøy kommune i Trøndelag. På denne reisen tilbyr vi flere mat-, kunst- og kulturopplevelser med viktige historiske hendelser i bagasjen.

Inderøy kan tilby et rikt utvalg av både gårdsmat og økologisk mat med lange tradisjoner i tillegg til
kunsthåndverk og husflid. Her finnes også gårdsbryggeri som produserer lokalt øl og akevitt – med fyldig smak og særpreg samt pub. Ulike besøksgårder ligger som perler på en snor, og er blant mange opplevelser langs Den Gyldne Omvei.

Opplev utsikten på toppen av Inderøy
– eller kanskje innta en bedre lunsj på selve «taket» av Inderøy? Her har du flere muligheter til å oppleve et godt måltid med panoramautsikt over Trondheimsfjorden. Vi legger opp disse turene etter ønske fra våre kunder. Alt fra konferanser og møter – til en bedre middag kan legges hit. Opplev ro og harmoni kombinert med smaken av flere unike og lokale mat produkter.

TAKET PÅ INDERØY

Periode:                    Hele året
Varighet:                   Dag - flere dager
Antall deltakere:      1- 300 personer
Mat / drikke:            Frokost- Lunsj - Middag
Overnatting:             Hotell - leilighet -hytte

Praktisk:  
Med buss «i fartsområdet 30 til 100 km/t på sjarmerende trønderske veier», tar vi deg med på en historisk opplevelse i naturskjønne omgivelser på Inderøy. Et annet alternativ til transport er å ta turen med RIB, I 35 til 50 knop, 50 cm over sjøen tar turen kun en time

Smaksopplevelser i ulike varianter

Crazy Coyote Events har opparbeidet seg veldig god kunnskap i dette området, og sammen med våre samarbeidspartere skaper vi en uforglemmelig opplevelse.

Aquavit smaking