Firmafest

”Våre kreative hoder" har opp gjennom årene planlagt og gjennomført en rekke spektakulære, morsomme og sosiale tilstelninger for bedrifter av ulike størrelser. Vi elsker å bli utfordret av kundene våre, og har bygget om, dekorert og iscenesatt lokaler helt utenom det vanlige.

Noen eksempler på hva vi har gjort:

Ubåtfest i Dora

På vegne av en våre kunder, gjorde vi en meget spesiell jobb i Ubåtbunkeren Dora. Med ubåt som tema gjorde vi en stor jobb i form av dekor med lys, lyd og scene, for å sette den absolutt ønskede stemningen.

Fra Kongesalen på Dora

Her fra middag i Torpedogangen på Dora, 

 

I kundens egne lokaler

Har du et eget lokale, det kan være et lager, en produksjonshall eller kantina, mulighetene er mange. Vi kan gjøre om hvilket som helst lokale til festlokale. Vi bygger ofte om kundens egne lokaler og da gjerne med eget tema. Her viser vi to tema som vi gjorde for to forskjellige kunder, det ene er vikingfest og det andre er Las Vegas. Mulighetene er som sagt mange.

Vikingfest i nye lagerlokaler

Festen fortsatte i egne lokaler

Her spilles det om de store summene

Kveldens vertinner

grillfest på trondheims tak

Vi gjør også mange firmafester ute, her fra et arrangement vi hadde i sommer på taket av et hotell i byen. Her kan det grilles, drikkes og danses. Et slik arrangement kombineres ofte med aktiviteter som seiling, RIB eller andre aktiviteter i byen.